Geen producten (0)

Reviews

Reviews kunt u plaatsen op Google en/of Facebook om uw ervaringen te delen met onze:

  • webshop
  • artikelen
  • service

Dus kom in actie en stel na uw aankoop een review op. Alvast bedankt. 

12 Reacties

kalsbeek
06 May 2019 om 13:24
1
Voor het eerst een hardloop rokje bij RunningMood besteld. Ten eerste is het al een feestje hoe mooi en zorgvuldig het is ingepakt, en heel snel binnen! Nog groter was de verrassing hoe geweldig het "looprokje" staat en aanvoelt. :) Ik gebruik het rokje niet voor hardlopen maar draag het op festivals. Zo blij mee! Mijn 2e rokje staat al in bestelling, laat die zomer maar komen. ( Joehoe!)
admin
08 May 2019 om 10:59
1.1
Bedankt, we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Linda
30 August 2018 om 08:43
2
Bedankt voor het snelle toezenden van mijn hardlooprokje!
Anouk stroo
11 August 2018 om 15:12
3
míjn witte bril was helaas beschadigd... laten zien aan Marie-José van Running mood.. Contact opgenomen met de fabrikant en mochten een nieuwe vergoeden... nu heb ik een groene en zit ook weer geweldig!! binnen 2 dagen kwam hij binnen! top service!!
MJ
11 August 2018 om 15:17
1.3
Graag gedaan Anouk ????????
Charmed63
28 February 2018 om 15:28
4
Vandaag mijn gewonnen Long Racerback shirt ontvangen. Shirt voelt heel fijn aan op je lichaam, lekker licht en hele fijne kwaliteit. Erg blij mee en zal er zekers plezier van hebben.
gekdruifje78
20 February 2018 om 20:05
5
Zaterdag besteld en dinsdag in huis, snelle service! En wanneer de maat niet goed was, kon ik langskomen om te passen. Wat een topservice! Het was ook nog eens lastig om een keuze te maken uit al dat leuks... Succes!! En ik ben benieuwd naar de toekomst!
Marion
20 February 2018 om 11:34
6
Heel erg leuk rokje gekocht. Voor meerdere doeleinden te gebruiken. Super service: mocht komen passen.
Anita
12 February 2018 om 15:17
7
Superleuk shirt gekocht! Wat een leuke en hippe collectie zeg, ik kon niet kiezen. Leuke en professionele afhandeling, kortom TOP webshop!! Kom hier zeker nog terug voor als ik er "niet alledaags" bij wil (hard)lopen. Succes met de verkoop en groeten, Anita
Roelf
10 February 2018 om 13:38
8
Succes toppers
Antje
01 February 2018 om 12:00
9
Was nieuwsgierig naar jullie website en collectie. Complimenten! Succes
Ina
01 February 2018 om 08:35
10
Wat een leuk initiatief deze website. Veel succes!!!

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.