Geen producten (0)

Reviews

Wij vragen onze klanten om reviews achter te laten, bij voorkeur op Google en/of Facebook om de ervaringen te delen die zij hebben met onze:

  • webshop
  • artikelen
  • service

Dus kom in actie en stel na uw aankoop een review op. Alvast bedankt. 

10 Reacties

Linda
30 augustus 2018
1
Bedankt voor het snelle toezenden van mijn hardlooprokje!
Anouk stroo
11 augustus 2018
2
míjn witte bril was helaas beschadigd... laten zien aan Marie-José van Running mood.. Contact opgenomen met de fabrikant en mochten een nieuwe vergoeden... nu heb ik een groene en zit ook weer geweldig!! binnen 2 dagen kwam hij binnen! top service!!
MJ
11 augustus 2018
1.2
Graag gedaan Anouk ????????
Charmed63
28 februari 2018
3
Vandaag mijn gewonnen Long Racerback shirt ontvangen. Shirt voelt heel fijn aan op je lichaam, lekker licht en hele fijne kwaliteit. Erg blij mee en zal er zekers plezier van hebben.
gekdruifje78
20 februari 2018
4
Zaterdag besteld en dinsdag in huis, snelle service! En wanneer de maat niet goed was, kon ik langskomen om te passen. Wat een topservice! Het was ook nog eens lastig om een keuze te maken uit al dat leuks... Succes!! En ik ben benieuwd naar de toekomst!
Marion
20 februari 2018
5
Heel erg leuk rokje gekocht. Voor meerdere doeleinden te gebruiken. Super service: mocht komen passen.
Anita
12 februari 2018
6
Superleuk shirt gekocht! Wat een leuke en hippe collectie zeg, ik kon niet kiezen. Leuke en professionele afhandeling, kortom TOP webshop!! Kom hier zeker nog terug voor als ik er "niet alledaags" bij wil (hard)lopen. Succes met de verkoop en groeten, Anita
Roelf
10 februari 2018
7
Succes toppers
Antje
01 februari 2018
8
Was nieuwsgierig naar jullie website en collectie. Complimenten! Succes
Ina
01 februari 2018
9
Wat een leuk initiatief deze website. Veel succes!!!

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.