• Lorem ipsum

Merknaam

Van de volgende merken hebben wij artikelen voorradig in de webshop

 • Röhnisch


  Röhnisch maakt sportkleding voor vrouwen, door vrouwen. Zij ontwerpen en ontwikkelen trendy, kleurrijke en functionele sportkleding.
  Omdat Röhnisch zich duidelijk richt op vrouwen, sluiten zij nooit een compromis voor wat betreft het ontwerp, de kwaliteit of de pasvorm.
  Röhnisch maakt veel gebruik van gerecyclede materialen. 

 • Ronhill


  Ronhill is opgericht door de atleet Ronald 'Ron' Hill. De hardloopkleding van Ronhill is erop gericht om de hardloper zoveel mogelijk comfort te bieden. De hardloopkleding van Ronhill onderscheidt zich door unieke functionele details. De kleding biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. De prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend.

 • Craft 

  Craft heeft de technologieën rondom zweetafvoering en ventilatie geperfectioneerd. Dit resulteert in een collectie van hardloopkleding en uitrusting die je als geen ander koel en droog houden tijdens je training. Wil jij ook zo comfortabel mogelijk hardlopen? Vanaf half mei bieden wij volop Craft hardloopkleding. Craft hardloopschoenen kun je inmiddels al bestellen.

 • Rogelli

  De missie van Rogelli is om atleten te inspireren en te motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. Rogelli's sportkleding; daar wordt iedereen blij van.

  Sportkleding gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Deze sportkleding draagt bij aan jouw sportgeluk waardoor jij lang gemotiveerd blijft