• Lorem ipsum

Hardloopshirts voor heren mouwloos, heren singlets

In iedere sportgarderobe mag een hardloopsinglet op -racerback shirt natuurlijk niet ontbreken. Tijdens het sporten op warme dagen zijn heren sporttops onontbeerlijk.

CRAFT Heren hardloop singlet ADV Essence SL Burst
CRAFT
Heren hardloop singlet ADV Essence SL Burst
Mooi cobalt blauw basic heren hardloop singlet met korte mouw. Een ideaal loopshirt voor training tijdens warme dagen of tijdens een wedstrijd
€31,95
CRAFT Heren hardloop singlet ADV Essence SL Asphalt
CRAFT
Heren hardloop singlet ADV Essence SL Asphalt
Mooi donker grijs basic heren hardloop singlet met korte mouw. Een ideaal loopshirt voor training tijdens warme dagen of tijdens een wedstrijd
€31,95
-24%
ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren hardloopsinglet Essence
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren hardloopsinglet Essence
Het heren hardloopsinglet Essence van Rogelli houdt je lijf koel tijdens je inspanning bij warm weer. Geniet van je hardloopsessie, ook als de zon schijnt.
€20,95€15,95
-25%
ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren hardloopsinglet Darby geel
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren hardloopsinglet Darby geel
Met dit shirt ga je onbezorgd hardlopen op een warme zomerdag. Het goed ademende materiaal houd je huid droog en je lijf koel
€19,95€14,95
Hardloopshirts voor heren mouwloos, heren singlets

Heren hardloopshirt mouwloos voor extra ventilatie

Vooral op warme dagen zijn deze luchtige shirts noodzakelijk. Extra ventilatie is nodig om je extra warmte tijdens het sporten kwijt te raken. 

Heren sportshirts zijn gemaakt van goed ventilerende materialen die het transpiratievocht snel van de huid wegvoeren waardoor je niet te snel afkoelt tijdens je workout.

Hardloopshirt heren Singlet met veel bewegingsvrijheid

Ook in de sportschool is een heren singlet prettig om te dragen. Door het gebrek aan mouwen biedt het shirt extra bewegingsruimte rond de schouders.