• Lorem ipsum

hardloopjacks

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe. Ze voorkomen dat je na je run te hard afkoelt en de reflecterende details zorgen ervoor dat je zichtbaar bent tijdens je runs in het donker

ROGELLI Heren hardloopvest Essence
ROGELLI
Heren hardloopvest Essence
Heerlijk warm heren hardloop vest voor tijdens je runs waarbij het te warm is voor een jasje maar net te koud om zonder jas te lopen. Het vest is ook heel fijn voor en na je run zodat je niet te snel afkoelt tijdens het wachten of na je run
€39,50
ROGELLI Heren hardloopjack Steel
ROGELLI
Heren hardloopjack Steel
Op zoek naar een heren hardloopjack met een uniek design, dat je tegen de wind beschermt tijdens het hardlopen? Dan is het Steel jack uitermate geschikt voor jou!
€51,95
RONHILL Mens Everyday Jacket Fluo Yellow
RONHILL
Mens Everyday Jacket Fluo Yellow
Dit lichtgewicht en goed ademende hardloopjack is wind- en waterbestendig, zodat je beschermd bent als het weer op z'n slechtst is.
€49,95
hardloopjacks

Hardloopjack

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe.

Warmte reguleren

De ademende eigenschappen van hardloopjasjes zorgen ervoor dat overtollige lichaamswarmte en zweet naar buiten worden afgevoerd. Dit draagt bij aan het behalen van de door jou beoogde resultaten of dit nu het uitlopen van een halve marathon betreft of het hardlopen lopen van je eerste 5km aan een stuk. 

Reflecterende details

Een hardloopjasje is naast functioneel ook stijlvol en meestal afgewerkt met reflecterende prints waardoor je beter zichtbaar bent na zonsondergang.

Voorkom te snel afkoelen

Voor en na je training of run houdt een sportjasje je lekker op temperatuur en voorkomt dat je teveel afkoelt op je terugweg naar huis.

Klein opvouwbaar

De hardloopjasjes zijn klein opvouwbaar zodat je het eenvoudig kan meenemen.