• Lorem ipsum

hardloopjack heren

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe. Ze voorkomen dat je na je run te hard afkoelt en de reflecterende details zorgen ervoor dat je zichtbaar bent tijdens je runs in het donker

CRAFT Heren Hardloopjas ADV Essence Wind Jacket zwart
CRAFT
Heren Hardloopjas ADV Essence Wind Jacket zwart
Het Craft ADV Essence Wind Jacket is een duurzaam en veelzijdig heren hardloopjack, ontworpen voor intensieve hardlooptrainingen. wind- en waterafstotend.
€89,90
ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren winter hardloop jack Enjoy
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren winter hardloop jack Enjoy
Ben je op zoek naar een winddicht heren hardloopjack. Zoek niet verder, in dit mooie hardloopjasje voor heren, loop jij comfortabel de hele winter door.
€49,90
-25%
ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren hardloopvest Essence
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren hardloopvest Essence
Heerlijk warm heren hardloop vest voor tijdens je runs waarbij het te warm is voor een jasje maar net te koud om zonder jas te lopen. Het vest is ook heel fijn voor en na je run zodat je niet te snel afkoelt tijdens het wachten of na je run
€39,50€29,50
RONHILL Heren hardloopjack Everyday Jacket Fluo Yellow
RONHILL
Heren hardloopjack Everyday Jacket Fluo Yellow
Dit neon gele lichtgewicht en goed ademende heren hardloopjack is wind- en waterbestendig, zodat je beschermd bent als het weer op z'n slechtst is.
€49,95
hardloopjack heren

Winddicht Hardloopjack heren

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe. Het is bij voorkeur winddicht, goed ventilerend, vocht afvoerend en ademend.

Winter hardloopjack heren

Een winter hardloopjack is NIET per definitie dik. Een goed winter hardloopjack is winddicht en waterafstotend. Zodra je gaat hardlopen kan je 10 graden bij de temperatuur van dat moment optellen waardoor een dik jack veelal niet mogelijk is. 

Beter is meerdere lagen onder je hardloopjas aan te trekken waardoor je laagjes kunt uittrekken als je te warm wordt tijdens je hardloopsessie. Een dun jasje knoop je eenvoudig rond je middel. 

Goed ademend heren hardloopjack

De ademende eigenschappen van hardloopjasjes zorgen ervoor dat overtollige lichaamswarmte en zweet naar buiten worden afgevoerd. Dit draagt bij aan het behalen van de door jou beoogde resultaten of dit nu het uitlopen van een halve marathon betreft of het hardlopen lopen van je eerste 5km aan een stuk. 

Heren hardloopjas met reflecterende details

Een hardloopjasje is naast functioneel ook stijlvol en meestal afgewerkt met reflecterende prints waardoor je beter zichtbaar bent na zonsondergang.

Voorkom te snel afkoelen met een hardloopjas heren

Voor en na je training of run houdt een sportjasje je lekker op temperatuur en voorkomt dat je teveel afkoelt op je terugweg naar huis.

Klein opvouwbaar heren hardloopjack

De hardloopjasjes zijn klein opvouwbaar zodat je het eenvoudig kan meenemen tijdens je run.