• Lorem ipsum

Hardloopbroek lang met en zonder compressie en/of telefoonzak

Een goede lange hardlooptights is onmisbaar in de heren hardloopgarderobe.

ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren hardloopbroek Steel
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren hardloopbroek Steel
De Steel hardlooptight helpt jou deze winter om vol motivatie te blijven gaan. Ondanks de kou zorgt deze tight voor plezier tijdens het hardlopen. Zorg dat jij goed op schema blijft zodat je na de winter los kunt, als alle mooie runs (hopelijk) weer van s
€39,50
Hardloopbroek lang met en zonder compressie en/of telefoonzak

Heren hardloopbroek lang, onmisbaar in elke hardloop garderobe

Tights zijn strakke hardloopbroeken. Vooral in de winter is het prettig om lange tights te dragen. In de zomer periode kan je beter kiezen voor hot pants, 2-in-1 shorts, biker tight of capri.

Heren hardloopbroek met compressie

Strak voorkomt vermoeidheid. Een goede hardloopbroek zit strak om je benen waardoor je minder snel last krijgt van vermoeidheid in je spieren en schuurplekken voorkomt. Hierdoor kan je het hardlopen langer volhouden en presteer je beter. Dit verhoogt het hardloopplezier. 

Heren hardloopbroeken van goed ademend materiaal

Een goede heren hardloopbroek is vervaardigd van ademend en zweetafvoerend materiaal, je zweet wordt sneller afgevoerd waardoor je huid droog blijft.
Je hardlooptight moet in ieder geval comfortabel zitten en je moet je er vrij in kunnen bewegen. Dat geldt natuurlijk voor al je hardloopkleding.

Heren hardloopbroek met telefoonzak

Sommige heren hardloopbroeken hebben een handige zak op de broekspijpen die groot genoeg is voor het meenemen van je mobiele telefoon. Door de compressie in de broek en de nauw aansluitende stof van de zak, ligt je mobiel stevig tegen je been aan waardoor jij deze niet voelt. In deze zakken neem je ook makkelijk een flacon water of gelletjes mee voor tijdens je lange duurloop.

Dit alles draagt bij aan het door jou beoogde resultaat ongeacht of dit het uitlopen van een marathon betreft of bijvoorbeeld het lopen van 5km onder de 30 minuten.