• Lorem ipsum

Hardloopbroek lang met en zonder compressie en/of telefoonzak

Een goede lange hardlooptights is onmisbaar in de heren hardloopgarderobe.

CRAFT Heren winter hardloopbroek lang ADV Essence Warm zwart
CRAFT
Heren winter hardloopbroek lang ADV Essence Warm zwart
Heerlijk warme zwarte heren winter hardloopbroek van Craft gemaakt van duurzaam materiaal.
€69,90
CRAFT Heren hardloopbroek lang Core Essence zwart
CRAFT
Heren hardloopbroek lang Core Essence zwart
De zwarte Core Essence heren hardloopbroek is een uitstekende trainingstight, gemaakt van gerecycled polyester en jersey van elastaan met een comfortabele pasvorm
€43,95
ROGELLI HARDLOOPKLEDING Heren hardloopbroek lang Enjoy
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Heren hardloopbroek lang Enjoy
Zwarte heren winter hardloopbroek voorzien van Fluoriserend gele details. De hele winter doorlopen in deze mooie functionele en betaalbare hardloopbroek.
€39,90
Hardloopbroek lang met en zonder compressie en/of telefoonzak

Heren hardloopbroek lang, onmisbaar in elke hardloop garderobe

Tights zijn strakke hardloopbroeken. Vooral in de winter is het prettig om lange tights te dragen. In de zomer periode kan je beter kiezen voor hot pants, 2-in-1 shorts, biker tight of capri.

Heren hardloopbroek met compressie

Strak voorkomt vermoeidheid. Een goede hardloopbroek zit strak om je benen waardoor je minder snel last krijgt van vermoeidheid in je spieren en schuurplekken voorkomt. Hierdoor kan je het hardlopen langer volhouden en presteer je beter. Dit verhoogt het hardloopplezier. 

Heren hardloopbroeken van goed ademend materiaal

Een goede heren hardloopbroek is vervaardigd van ademend en zweetafvoerend materiaal, je zweet wordt sneller afgevoerd waardoor je huid droog blijft.
Je hardlooptight moet in ieder geval comfortabel zitten en je moet je er vrij in kunnen bewegen. Dat geldt natuurlijk voor al je hardloopkleding.

Heren hardloopbroek met telefoonzak

Sommige heren hardloopbroeken hebben een handige zak op de broekspijpen die groot genoeg is voor het meenemen van je mobiele telefoon. Door de compressie in de broek en de nauw aansluitende stof van de zak, ligt je mobiel stevig tegen je been aan waardoor jij deze niet voelt. In deze zakken neem je ook makkelijk een flacon water of gelletjes mee voor tijdens je lange duurloop.

Dit alles draagt bij aan het door jou beoogde resultaat ongeacht of dit het uitlopen van een marathon betreft of bijvoorbeeld het lopen van 5km onder de 30 minuten.