• Lorem ipsum

Hardloopbroeken lang

Hardloopbroek lang, onmisbaar in elke hardloop garderobe.

 

De meeste hardloopbroeken sluiten nauw aan en zijn gemaakt van ademende en vocht afvoerende materialen. 

Verkrijgbaar in meerder pasvormen, kleuren en dessins en maten. De meeste broeken zijn uit voorraad leverbaar. Bij elk product hebben we de maattabel van de betreffende leverancier toegevoegd. 

ROGELLI Hardloopbroek heren Special
ROGELLI
Hardloopbroek heren Special
Met deze heerlijke winter hardooptights voor heren train je de hele winter lekker door zodat je goed op schema bent als de winter voorbij is en alle mooie runs weer van start gaan.
€39,50
ROGELLI Hardloopbroek heren Steel blauw/zwart
ROGELLI
Hardloopbroek heren Steel blauw/zwart
De Steel hardlooptight helpt jou deze winter om vol motivatie te blijven gaan. Ondanks de kou zorgt deze tight voor plezier tijdens het hardlopen. Zorg dat jij goed op schema blijft zodat je na de winter los kunt, als alle mooie runs (hopelijk) weer van s
€39,50
ROGELLI Dunbar Tights lang rood
ROGELLI
Dunbar Tights lang rood
De Dunbar lange hardloop tights voor heren van Rogelli is een standaard zwarte lange winter hardloop tights met een subtiel rood detail op de broekspijpen.
€36,95
ROGELLI Dunbar Tights lang blauw
ROGELLI
Dunbar Tights lang blauw
De Dunbar lange hardloop tights voor heren van Rogelli is een standaard zwarte lange winter hardloop tights met een blauw detail op de broekspijpen.
€36,95
ROGELLI Dunbar Tights lang geel
ROGELLI
Dunbar Tights lang geel
De Dunbar lange hardloop tights voor heren van Rogelli is een standaard zwarte lange winter hardloop tights met een geel detail op de broekspijpen.
€36,95
-15%
ROGELLI Eclipse lange winter tights heren
ROGELLI
Eclipse lange winter tights heren
Heerlijk warm de winter door, ook op extra koude dagen. Met deze lange zwarte heren hardloopbroek van Rogelli is het goed te doen. De broek heeft een mooi subtiel oranje details aan de zijkanten.
€38,95€32,95