• Lorem ipsum

hardlooprokjes voor dames

Hardlooprokjes

 

Voordelen

Hardlooprokjes hebben als grootste voordeel dat ze er leuker uitzien dan een gewone zwarte hardloopbroek of -tights. In deze sportrokjes kan je tijdens zomerse dagen gewoon even naar de supermarkt of lekker naar het strand.

Hardlooprokjes zien er flatteus uit en zijn erg praktisch. Geen zichtbare ongemakken als een camel toe, zweetplekken op plaatsen die je niet wilt, een buikje, vetrolletje etc.


Hoe lekkerder jij je voelt in je sportkleding, hoe beter je prestaties.

Nadelen

Gelukkig wordt het aanbod hardlooprokjes in Nederland steeds groter (met dank aan Running Mood en Hiphardlopen). Verder kan het dat je te maken krijgt met een imagoprobleem. Als je hardloopt in een trailrokje kan het zijn dat mensen je minder serieus nemen als sporter. H

et vooroordeel is dat vrouwen in hardlooprokjes het belangrijker vinden om er leuk uit te zien dan om te presteren. Niets is echter minder waar.  

Neem bijvoorbeeld de dames vanRunningSkirts

Cindy en Christy zijn fervente hardloopsters, of het nu 5k, marathon, ultra-marathon of ironman-triatlon is. Meer serieus hardlopen kunnen we het niet maken. De filosofie van Running Skirts is dat fitnessmode voor vrouwen modieus, flatterend en (vooral) functioneel moet zijn

 

Bewegingsvrijheid

Looprokjes leveren optimale bewegingsvrijheid tijdens het hardlopen met door jou beoogde positieve resultaten als gevolg. Of dit het uitlopen van een marathon of bijvoorbeeld het lopen van 10km binnen het uur betreft. Door het short onder het rokje wordt voorkomen dat je belemmerd wordt door eventuele wrijving.

Hardlooprokjes van het merk Running Skirts zijn voorzien van een aangehechte short of capri, waarvan de naden zijn omgekeerd zodat schuren zoveel mogelijk vermeden wordt. De rokjes hebben op beide heupen een zakje, afsluitbaar middels klittenband. 

De rokjes zijn mooi om te zien maar ook zeker functioneel. Het rokje levert, door de mooie pasvorm en het licht uitlopende rokje, geen belemmering tijdens het hardlopen. We hebben verschillende kleuren en dessins op voorraad.

De hardlooprokjes zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.
Dames met een volslank figuur hoeven niet meer in het donker te lopen of hun buik en billen te camoufleren met een jasje. Schaam je niet voor je lijf, laat jezelf zien, je mag er zijn.

 

Running Mood biedt het grootste assortiment Running Skirts in Nederland.

Maak van elke dag een rokjesdag, ook tijdens het hardlopen.