• Lorem ipsum

Hardloopjack dames

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe. Het helpt je om niet te snel af te koelen na je run of training, daarnaast verhogen de reflecterende details, je zichtbaarheid tijdens je loopjes in het donker

ROGELLI HARDLOOPKLEDING Dames winter hardloopjack Enjoy
ROGELLI HARDLOOPKLEDING
Dames winter hardloopjack Enjoy
Dit mooie dames winter hardloopjack biedt jou een extra warme laag voor als het erg koud is of flink waait. Niet alleen is deze hardloopjas functioneel maar ook erg mooi.
€49,90
RÖHNISCH Dames hardloopjack Green Space Dyed
RÖHNISCH
Dames hardloopjack Green Space Dyed
Op zoek naar een zomers hardloopjasje? Dit mooie duurzame groene hardloopjasje is winddicht en lichtgewicht.
€88,95
Hardloopjack dames

Dames hardloopjack winddicht en waterafstotend

Een goed hardloop jasje is een echte must have in ieder hardloopgarderobe. Een hardloopjasje met windstopper houdt de wind buiten. Een ventilatieflap op de schouders zorgt voor extra ventilatie tijdens het hardlopen.

Winter hardloopjack dames

Een winter hardloopjack is NIET per definitie dik. Een goed winter hardloopjack is winddicht en waterafstotend. Zodra je gaat hardlopen kan je 10 graden bij de temperatuur van dat moment optellen waardoor een dik jack veelal niet nodig is. 

Beter is meerdere lagen onder je hardloopjas aan te trekken waardoor je laagjes kunt uittrekken als je te warm wordt tijdens je hardloopsessie. Een dun jasje knoop je eenvoudig rond je middel. 

Warmte reguleren tijdens het dragen van een hardloopjas voor dames

De ademende eigenschappen van hardloopjasjes zorgen ervoor dat overtollige lichaamswarmte en zweet naar buiten worden afgevoerd. Dit draagt bij aan het behalen van de door jou beoogde resultaten of dit nu het uitlopen van een halve marathon betreft of het hardlopen lopen van je eerste 5km aan een stuk. 

Dames hardloop jack voorzien van reflecterende details

Een hardloopjasje is naast functioneel ook stijlvol en meestal afgewerkt met reflecterende prints waardoor je beter zichtbaar bent na zonsondergang. Zorg ervoor dat je ook tijdens vroege en late trainingen, goed zichtbaar bent voor het overige verkeer.

Draag een dames hardloopjasje en voorkom te snel afkoelen

Voor en na je training of run houdt een sportjasje je lekker op temperatuur en voorkomt dat je teveel afkoelt op je terugweg naar huis.

Klein opvouwbare dames hardloopjacks

De hardloopjasjes zijn klein opvouwbaar zodat je het eenvoudig kan meenemen.