• Lorem ipsum

BUFF

BUFF Hardloop pet Pack Trek Keled Grey
BUFF
Hardloop pet Pack Trek Keled Grey
Nooit meer overvallen worden door een felle zon. Deze kleurrijke run cap is zeer klein op te vouwen (kleiner dan een vuist). Hierdoor kan je hem altijd meenemen voor het geval dat de zon doorkomt. Altijd bescherming tegen de zon, op zakformaat!
€31,50
BUFF Hardloop pet Pack Run R-Solid Black
BUFF
Hardloop pet Pack Run R-Solid Black
Nooit meer overvallen worden door een felle zon. Deze kleurrijke run cap is zeer klein op te vouwen (kleiner dan een vuist). Hierdoor kan je hem altijd meenemen voor het geval dat de zon doorkomt. Altijd bescherming tegen de zon, op zakformaat!
€31,50
BUFF Coolnet Uv+ Speckle Black
BUFF
Coolnet Uv+ Speckle Black
De uiterst functionele BUFF kan iedere hardloper goed gebruiken ter aanvulling van zijn of haar hardloopgarderobe. Wat vindt je van deze BUFF in zwart met kleurige details?
€17,95
BUFF Coolnet Uv+ Dizen Multi - Neckwear Junior
BUFF
Coolnet Uv+ Dizen Multi - Neckwear Junior
De uiterst functionele junior BUFF kan iedere jonge sporter of hardloper goed gebruiken ter aanvulling van zijn of haar hardloopgarderobe. Wat vindt jij van deze multicolor BUFF?
€17,50
BUFF Hoofdband Coolnet UV+ Slim Pixeline Lime
BUFF
Hoofdband Coolnet UV+ Slim Pixeline Lime
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen.
€13,50
BUFF Microfiber omkeerbare muts Olaya
BUFF
Microfiber omkeerbare muts Olaya
Deze heerlijk warme donkerblauwe BUFF hardloopmuts is aan twee kanten te dragen. De ene kant heeft een print en de andere kant is effen donker blauw. Geschikt voor mannen en vrouwen
€21,95
BUFF Pack Run Visor Sural Multi
BUFF
Pack Run Visor Sural Multi
Nooit meer overvallen worden door een felle zon. Deze kleurrijke run Visor is zeer klein op te vouwen (kleiner dan een vuist). Hierdoor kan je hem altijd meenemen voor het geval dat de zon doorkomt. Altijd bescherming tegen de zon, op zakformaat!
€22,95
BUFF

BUFF, de ultieme hardloopaccessoires

De artikelen van BUFF® zijn afkomstig uit Spanje.

BUFF® biedt een grote collectie nekwarmers, zweetbanden en hardloop caps. 

Wil je warmte of juist koelte combineren met een mooi design, kies dan voor de hardloopaccessoires van BUFF®.

Kwaliteit en duurzaamheid in BUFF

BUFF® koop je vanwege de hoge kwaliteit en de producten zijn op een verantwoorde manier geproduceerd. De artikelen van BUFF® zijn heel geschikt voor hardlopen, trailrunning en hiking maar ook voor tal van andere buitensporten.

Wat is een BUFF®

BUFF is een multifunctionele sjaal. Een product dat zo populair is geworden dat het merk en het product door elkaar gehaald worden. Elk kokervormig stuk textiel wordt geen sjaal meer een BUFF genoemd.

Kwaliteit

BUFF heeft haar succes te danken aan maar 1 ding; kwaliteit!
BUFF is 100% naadloos, is behandeld met een antibacterieel materiaal waardoor het niet gaat stinken. Het keert altijd terug naar zijn originele vorm, hoe je het product ook oprekt.

Digital Printing

De verschillende ontwerpen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Een BUFF wordt gemaakt van witte microvezel. Door middel van digital printing wordt het ontwerp, via papier op het product gedrukt. Door dit proces blijft de bedrukking jarenlang in tact.

Eigenschappen BUFF®

  • Kokervormig
  • 4-way stretch
  • Polygiëne behandeling tegen bacterievorming
  • Multifunctioneel
  • Vochtregulerend
  • Sneldrogend
  • Gerecyclede Polyester stof (PET flessen)
  • UPF 50 zonbescherming