Geen producten (0)

Ladies Night Run Emmen 2019

Ladies Night Run Emmen 2019

Ladies Night Run Emmen 2019

Een paar weken geleden ontving ik per post een startbewijs voor de Ladies Night Run in Emmen op 5 juli. Met de beste wil van de wereld kon ik me niet herinneren dat ik me voor deze run had ingeschreven.

Na enig speurwerk kwam ik er achter dat ik dit wel degelijk gedaan had en wel op 5 mei. Omdat we toch niets anders te doen hadden en een run altijd een lekkere training is, reden we op 5 juli richting Emmen. Bij aankomst in het startgebied was het nog rustig maar al snel werd het aardig roze gekleurd om mij heen.

Ladies Night Run Emmen

Gelukkig was er ook een aantal bekenden waaronder Vicky, Hermiena, Wendy en Lisanne. Hun aanwezigheid maakte dat de wachttijd tot de start snel voorbij was.

Koos was ondertussen met Nick (de zoon van Lisanne) richting het finish gebied gereden zodat zij daar op tijd zouden zijn.

Vanaf de start heeft Lisanne de kop gepakt en deze ook niet meer losgelaten. Ik daarentegen heb het iets rustiger aan gedaan. De hele dag was het somber en fris weer geweest maar rond 18.00 uur kwam de zon en had deze ook flink kracht waardoor het tijdens het hardlopen behoorlijk warm was. 

Mijn doel was om rond de 30 minuten te finishen, een beetje doorlopen was wel gewenst. Na de eerste 100 meter kwamen we op een weggetje met kinderkopjes terecht. Niet mijn ding, bang voor verzwakte enkels ben ik zo veel mogelijk aan de kant gaan lopen. Het eerste deel van de route liep door en langs Bargeres, vervolgens richting en langs Wildlands Adventure Zoo Emmen. 

Over het Raadhuisplein, waar ik op afstand Koos al zag staan bij de finish. Door, langs de terrasjes richting de winkelstraten, nog even een blokje om en dan richting de finish. Achter mij hoor ik, volgens mij Hermiena, roepen "kom op Marie-José, het laatste stukje". In mijn ooghoek zie ik dat de klok nog niet op een half uur staat en ik zet aan om het laatste stuk een sprintje te trekken,

finish Ladies Night Run Emmen

Koos en Hans staan met hun fototoestel in de aanslag, dus ik pers er ook nog een soort van lachje uit (je wil toch ook een beetje gezellig op je finish foto staan) en geef flink gas, voor mijn doen dan. Voor mij is duidelijk dat mijn doelstelling gehaald is, meer nog dan dat. Ik ben in ieder geval onder het half uur gefinisht. 

Lisanne staat me bij de finish op te wachten met een bekertje water. Zij was al een poosje binnen. Als eerste gefinisht in 19:05 min. Weer een mooie medaille rijker, deze kon ik ook nog versieren met de mooie Pink Ribbon mét bling die ik van Lisanne kreeg, zo lief. 

Mijn tijd? 29:07 min. 63e (van de 269 deelnemers) vind ik ook best mooi staan. Al met al niet gek op mijn 55e. In ieder geval mag ik dik tevreden zijn met mijn resultaat.

Met Lisanne Ladies Night Run Emmen

Naderhand even met Lisanne op de foto, ik nog met een verhit gezicht maar dat mag de pret niet drukken. Daarna onze mannen opgezocht en alle kinderen verzameld die mee waren. Vervolgens gezellig met z'n allen een terrasje opgezocht waar we nog even wat hebben gedronken. Zo werd het toch nog een latertje.

Wat is het toch een heerlijke hobby dat hardlopen en wat is het fijn dat je tijdens het uitvoeren van deze hobby zoveel leuke mensen leert kennen.

Lisanne en Hans, bedankt voor de gezellige avond samen met jullie leuke gezin.

Nog even gek doen met Lisanne

1 Reactie

Lisanne
10 July 2019 om 22:48
1
Het was super gezellig En wat heb je goed gelopen. Super trots op je! Bedankt voor de mooie avond . X

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.