Geen producten (0)

MotiVETER

MotiVETER

MotiVETER

Afgelopen week ontving ik per post een verjaardagscadeau. Nieuwsgierig pakte ik het uit, een kaartje met een lintje en hieraan een tweetal metalen plaatjes. Op de één staan "RUN Disney" en op de andere "36K challenge". 

Mijn vriendin Anouk had dit voor mij uitgezocht. Met haar ga ik voor de tweede keer in Disneyland Parijs lopen. In 2017 liepen we daar de halve marathon en dit jaar gaan we de challenge (5km, 10km en 21,1km) lopen.

Ik was blij verrast, wat een leuk idee. De motiveters heb ik dan ook aan de veters van mijn loopschoenen bevestigd, zodat ik daar de komende periode mijn motivatie uit kan halen.

mijn schoenen met motiVETER

Deze motiVETERs komen van de webshop "Unieke armbanden.nl". Daar had ik ook al eens een paar armbandjes besteld ter motivatie. 

Jouw tekst, ongeacht wat je op het plaatje wilt hebben, wordt handmatig op het plaatje geslagen, waarna dit wordt bevestigd aan een zacht rekbaar bandje. Daarna doe je je armband om je pols (of enkel) en maakt hem vast met een knoopje. Omdat het materiaal rekbaar is, hoef je het knoopje niet meer los te maken. Heel handig bedacht.

Dat je deze plaatjes ook aan je veter kunt bevestigen, daar had ik nog niet aan gedacht. 

Uit nieuwsgierigheid heb ik de webshop weer een keer bezocht. Waar ik mijn kinderen heel hun jeugd met een dogtag heb laten lopen, hebben ze bij "Uniekearmbanden.nl" nu een armbandje verkrijgbaar voor kinderen (en ouderen) waar je als ouder je telefoonnummer op kunt zetten, in het geval van een zoekgeraakt kind (of ouder) is het kind in ieder geval voorzien van jouw telefoonnummer en ben jij als ouder snel teruggevonden. Wederom erg praktisch vooral met het oog op de komende vakantie periode. 

Kortom, zoek je nog een idee voor een leuk geschenk voor een verjaardag, moederdag, vaderdag of zomaar, kijk dan vooral even bij de webshop van Uniekearmbanden.nl 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.