Geen producten (0)

Vuurtorenloop te Vlieland

Vuurtorenloop te Vlieland

Vuurtorenloop Vlieland

 
Afgelopen zondag 5 zeemijlen tijdens de Vuurtorenloop op Vlieland gelopen.
 
Wat was het fantastisch weer, gelukkig was ik wederom niet te warm gekleed. Voor aanvang van de start heb ik me serieus verbaasd over de verschillende dames die een lange tight aan hadden. De reden hiervoor is mij onbekend. Mogelijk speelt onzekerheid hierbij een rol, iets waar ik met mijn figuur ook best last van heb. Dat is één van de redenen waarom ik liever in een rokje loop dan in een tight ???? het verdoezelt mijn buikje en een deel van mijn benen, hopelijk kleuren de laatste een beetje snel bruin.
 
Terug naar mijn verslag over de run ???? Het strand, tijdens hoog water en dus mul zand, vond ik behoorlijk zwaar. Dit keer heb ik me niet laten verleiden om het strand van links naar rechts over te zwalken in de hoop een stevig stuk zand te treffen. Recht toe recht aan door het mulle zand geploegd en hup in de voetstappen van mijn voorgangster het duin op.
 
Daarna, met mijn schoenen vol zand, doorgelopen langs de Waddenzee, richting Vuurtoren. Daar de zware klim omhoog genomen (niks sprint) en van boven weer naar beneden ????
 
Daarna eindelijk een stuk bos met schaduw richting finish.
Dit jaar, zonder te vallen over een boomwortel, breed lachend over de finish. Heerlijk gelopen en genoten van de route ondanks de warmte én mijn tijd van vorig jaar verbeterd.
 
Het feestje op de boot terug naar Harlingen mocht er ook zijn.
 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.