• Lorem ipsum

Hardloopmutsen

Heerlijk warme winter mutsen geschikt voor hardlopen koop je natuurlijk bij Running Mood. Hou je hoofd en oren warm tijdens je winter trainingen.

BUFF Microfiber omkeerbare muts Olaya
BUFF
Microfiber omkeerbare muts Olaya
Deze heerlijk warme donkerblauwe BUFF hardloopmuts is aan twee kanten te dragen. De ene kant heeft een print en de andere kant is effen donker blauw. Geschikt voor mannen en vrouwen
€21,95
Hardloopmutsen

Hardloop Mutsen

Het sneeuwt! Blijf je dan binnen zitten wachten tot het voorjaar, of dat de temperatuur wat aangenamer is? Natuurlijk niet, je gaat lekker naar buiten hardlopen met een goede isolerende muts. 

 

Echte die-hards

Sommige lopers kiezen ervoor dan niet de trainen en op een andere manier fit te blijven. Normaal gaan alleen de echte die-hards trainen in de sneeuw, hoe koud het ook is. Met de juiste kleding en accessoires kan jij ook lekker naar buiten om te lopen.

 

Kleed je warm aan

Het is belangrijk om je warm genoeg aan te kleden. Doe je dit niet, dan koelen je spieren te snel af en kun je last krijgen van blessures en spierpijn.

 

40% van je lichaamswarmte ontsnapt via je hoofd

Naast goede kleding is het dragen van mutsen belangrijk. De meeste lichaamswarmte (wel tot 40%), en daarmee dus energie, ontsnapt via je hoofd. Het zou zonde zijn als je daardoor minder goed zou presteren of met minder plezier je rondje loopt.

 

Bescherm je oren 

Draag een muts, het liefst eentje die ook je oren bedekt. Omdat deze aan de zijkanten van je hoofd zitten, worden deze heel snel koud. Vind je een muts van functioneel materiaal ook nog te warm, draag dan een hoofdband. Want zeg nou zelf, niet echt charmant, twee van die knalrode oren aan de zijkant van je hoofd.