• Lorem ipsum

Hardloopmutsen

Hardloop Mutsen

Het sneeuwt! Blijf je dan binnen zitten wachten tot het voorjaar, of dat de temperatuur wat aangenamer is? Natuurlijk niet, je gaat lekker naar buiten hardlopen met een goede isolerende muts. 

 

Echte die-hards

Sommige lopers kiezen ervoor dan niet de trainen en op een andere manier fit te blijven. Normaal gaan alleen de echte die-hards trainen in de sneeuw, hoe koud het ook is. Met de juiste kleding en accessoires kan jij ook lekker naar buiten om te lopen.

 

Kleed je warm aan

Het is belangrijk om je warm genoeg aan te kleden. Doe je dit niet, dan koelen je spieren te snel af en kun je last krijgen van blessures en spierpijn.

 

40% van je lichaamswarmte ontsnapt via je hoofd

Naast goede kleding is het dragen van mutsen belangrijk. De meeste lichaamswarmte (wel tot 40%), en daarmee dus energie, ontsnapt via je hoofd. Het zou zonde zijn als je daardoor minder goed zou presteren of met minder plezier je rondje loopt.

 

Bescherm je oren 

Draag een muts, het liefst eentje die ook je oren bedekt. Omdat deze aan de zijkanten van je hoofd zitten, worden deze heel snel koud. Vind je een muts van functioneel materiaal ook nog te warm, draag dan een hoofdband. Want zeg nou zelf, niet echt charmant, twee van die knalrode oren aan de zijkant van je hoofd.

-20%
CRAFT Warm Comfort Muts Fjord
CRAFT
Warm Comfort Muts Fjord
Heerlijk warme winter muts van Craft in de mooie licht blauwe kleur Fjord. Goed ademend materiaal. Hiermee kan jij ieder winters weer type het hoofd bieden tijdens je loopje.
€24,95€19,95
-20%
CRAFT Warm Comfort Muts Misty
CRAFT
Warm Comfort Muts Misty
Heerlijk warme winter muts van Craft in de mooie licht roze kleur Fjord. Goed ademend materiaal. Hiermee kan jij ieder winters weer type het hoofd bieden tijdens je loopje.
€24,95€19,95
-20%
CRAFT Warm Comfort Muts Fantasy
CRAFT
Warm Comfort Muts Fantasy
Heerlijk warme winter muts van Craft in de mooie fuchsia roze kleur Fantasy. Goed ademend materiaal. Hiermee kan jij ieder winters weer type het hoofd bieden tijdens je loopje.
€24,95€19,95
-20%
CRAFT Warm Comfort Muts Zwart
CRAFT
Warm Comfort Muts Zwart
Heerlijk warme zwarte winter muts van Craft. Goed ademend materiaal. Hiermee kan jij ieder winters weer type het hoofd bieden tijdens je loopje.
€24,95€19,95