• Lorem ipsum

Huidverzorging van antischuurcreme tot magnesium gel

Elke hardloper wordt er wel eens mee geconfronteerd, stijve spieren, kramp of schuurplekken. Ben voorbereid met de zalven van Kwakzalver.

KWAKZALVER Koele gel - 100 ml
KWAKZALVER
Koele gel - 100 ml
Krijg grip op jouw overwinning. Koele gel is speciaal ontwikkeld voor jouw koelste herstel. Voelt heerlijk koel aan op de huid en ruikt ook nog heerlijk kruidig
€12,95
KWAKZALVER Kramp Krachtig - 100 ml
KWAKZALVER
Kramp Krachtig - 100 ml
Krijg grip op jouw overwinning. Koele gel is speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat jij in de kramp schiet.
€17,95
KWAKZALVER Vurig Warm - 100 ml
KWAKZALVER
Vurig Warm - 100 ml
Krijg grip op jouw overwinning. Vurig warm gel is speciaal ontwikkeld voor diegene die op zoek is naar een vurig warme warming up. Ondersteund de spieren die wat extra warmte kunnen gebruiken.
€17,95
KWAKZALVER Smeermiddel - 100 ml
KWAKZALVER
Smeermiddel - 100 ml
Voorkom huidirritatie door kleding of huid tijdens je workout. In de zomer je favoriete korte short aan of een marathon lopen in je favoriete witte shirt? Gebruik "Smeermiddel" van Kwakzalver Sports cosmetics en geniet van elke workout, ongeacht weerstyp
€14,95
Huidverzorging van antischuurcreme tot magnesium gel

Kwakzalver Sports Cosmetics

Tijdens onze zoektocht kwamen we in aanraking met Kwakzalver Sports Cosmetics. Kwakzalver biedt een prima alternatief voor Bodyglide met "Smeermiddel" de antifrictie crème van Kwakzalver.

Smeermiddel

Irritatie tijdens het lopen ter hoogte van de rand van je sportbroek, kapotte tepels na het hardlopen of schuurplekken van je rugzak tijdens en na een hike. Je huid is gevoelig voor wrijving die kan ontstaan tijdens het sporten.

Wrijving tussen kleding en je huid is niet weg te nemen maar de irritatie die je hiervan ondervindt wel. Smeermiddel voorkomt dat jij tijdens het sporten schuurplekken oploopt. Smeermiddel is zijdezacht door de toegevoegde bijenwas, een ultieme huidverzorger. Smeermiddel zorgt voor een natuurlijke beschermlaar en hydrateert waardoor er geen huidirritaties ontstaan.

Kwakzalver biedt echter nog veel meer

Vurig Warm

Vurig Warm zet jouw spieren in vuur en vlam. Een warme combinatie van Oosterse specerijen zorgt voor een bijzondere huidsensatie en de geur is echt heerlijk kruidig. Vurig Warm verwarmt en verzorgt je spieren maar de unieke combinatie met kruidnagels zorgt ook voor een licht verdovend effect. Dit maak Vurig Warm de ideale crèmes die je gebruikt voorafgaand aan je training om je lichaam snel te activeren.

Koele Gel

Een ijsbad in een tube; deze gel blust brandende spieren en zet je herstel modus in de hoogste versnelling. De verkoelende werking van pepermuntolie en de eucalyptus geur prikkelt je zintuigen en zorgt voor verkoeling en herstel van je spieren na een zware workout. 
Koele Gel combineert een verkoelende werking van pepermunt en eucalyptus met de herstellende eigenschappen van MSM. Daarmee is Koele Gel een perfect product in de strijd tegen de processierups.

Kramp Krachtig

Na een training wil je niets anders dan zo snel mogelijk, zo goed mogelijk herstellen. Kramp, Spierpijn? Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Kramp Krachtig is een crème met een combinatie van magnesium en MSM. Beiden zijn essentiële onderdelen voor je spierherstel en dienen ter voorkoming van kramp. 
Kramp Krachtig heeft een zijdezachte crème structuur die goed opgenomen wordt door je huid waardoor deze crème snel en effectief haar werk kan doen. 

Naast je spieren, prikkelt Kramp Krachtig ook je zintuigen; laat je verrassen door de ontspannende geur van een Oosterse Hammam.

Kortom, met de producten van Kwakzalver heb je een hele lijn van spier- en huid producten die jou kunnen helpen naar grote prestaties en snel spierherstel.