• Lorem ipsum

Sport hoofdbanden

Hoofdbanden, fijn in de zomer om haar en zweet uit te gezicht te houden tijdens je workout. In de winter heerlijk om je hoofd en oren te beschermen tegen de kou.

BUFF Hoofdband Coolnet UV+ Slim Pixeline Lime
BUFF
Hoofdband Coolnet UV+ Slim Pixeline Lime
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen.
€13,50
Sport hoofdbanden

Hoofdbanden

Bij Running Mood verkopen we hoofdbanden van BUFF® en Craft Sportswear.

 

Zomer hoofdbanden

In de zomer helpt een hoofdband het zweet uit je ogen te houden en om het haar uit je gezicht te houden. Vooral de Coolnet hoofdbanden van BUFF beschermen je hoofd tijdens het hardlopen ook tegen de de schadelijke UV stralen van de zon.

 

Winter hoofdbanden

Lopen kan goed in de kou, zelfs als het vriest en/of hard waait kan er comfortabel gelopen worden. Het is wel aan te raden om bij buitentemperaturen lager dan 5 graden Celsius met hoofdband of muts te lopen en met handschoenen of wanten.

Vooral de uiteinden van het lichaam zijn gevoelig voor kou. Hoofd, oren en handen zijn plaatsen die bij koude weersomstandigheden extra aandacht nodig hebben.

Zorg er vooral voor dat je voor en na een training of wedstrijd goed warm bent en blijft. Een hoofdband kan hier aan bijdragen.