• Lorem ipsum

Sport hoofdbanden

Hoofdbanden

Bij Running Mood verkopen we hoofdbanden van BUFF® en Craft Sportswear.

 

Zomer hoofdbanden

In de zomer helpt een hoofdband het zweet uit je ogen te houden en om het haar uit je gezicht te houden. Vooral de Coolnet hoofdbanden van BUFF beschermen je hoofd tijdens het hardlopen ook tegen de de schadelijke UV stralen van de zon.

 

Winter hoofdbanden

Lopen kan goed in de kou, zelfs als het vriest en/of hard waait kan er comfortabel gelopen worden. Het is wel aan te raden om bij buitentemperaturen lager dan 5 graden Celsius met hoofdband of muts te lopen en met handschoenen of wanten.

Vooral de uiteinden van het lichaam zijn gevoelig voor kou. Hoofd, oren en handen zijn plaatsen die bij koude weersomstandigheden extra aandacht nodig hebben.

Zorg er vooral voor dat je voor en na een training of wedstrijd goed warm bent en blijft. Een hoofdband kan hier aan bijdragen.

BUFF Coolnet UV+ Headband Airglow Multi
BUFF
Coolnet UV+ Headband Airglow Multi
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband heeft mooie blauw en roze tinten.
€14,50
BUFF Coolnet UV+ Headband Tephra Multi
BUFF
Coolnet UV+ Headband Tephra Multi
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband heeft mooie bruin, grijs en roze tinten.
€14,50
BUFF Coolnet UV+ Headband Shining Pink
BUFF
Coolnet UV+ Headband Shining Pink
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband heeft mooie bruin, grijs en roze tinten.
€14,50
BUFF Headband Solid Black
BUFF
Headband Solid Black
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband is effen zwart.
€14,50
BUFF Fastwick Hoofdband Black
BUFF
Fastwick Hoofdband Black
Met deze lichtgewicht hoofdband kan jij elke training aan, ongeacht duur en zwaarte houdt deze hoofdband zweet en haar uit je ogen.
€14,50
BUFF Coolnet UV+ Headband Black
BUFF
Coolnet UV+ Headband Black
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband is effen zwart
€14,50
BUFF Headband Extend Black
BUFF
Headband Extend Black
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband heeft mooie neon gele tinten.
€14,50
BUFF Hoofdband Dryflx R-Yellow Fluor
BUFF
Hoofdband Dryflx R-Yellow Fluor
Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht-. en warmte regulerende eigenschappen.
€17,95
-27%
CRAFT Warm Comfort Headband Fantasy
CRAFT
Warm Comfort Headband Fantasy
Van Craft is deze heerlijk warme hoofdband, mooi om te zien en super functioneel. Ga goed voorbereid op pad deze winter!
€14,95€10,95
BUFF Coolnet UV+ Headband Solid Yellow Fluor
BUFF
Coolnet UV+ Headband Solid Yellow Fluor
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband is effen geel.
€14,50
-27%
CRAFT Warm Comfort Headband Misty Melange
CRAFT
Warm Comfort Headband Misty Melange
Van Craft is deze heerlijk warme hoofdband, mooi om te zien en super functioneel. Lekker warm de winter doorlopen!
€14,95€10,95
BUFF Coolnet UV+ Headband Speed Graphite
BUFF
Coolnet UV+ Headband Speed Graphite
Hou je haar en zweet uit je ogen tijdens je run! Deze hoofdband van BUFF is lichtgewicht en heeft uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Deze hoofdband is zwart/grijs
€14,50